Nytt hem - från 6 månaders ålder
 

En liten summa tas ut av seriösa skäl. Annonskostnad är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 
märkt "omplacering + ditt namn" (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Insändare ansvarar för att uppgifterna är aktuella, är hunden såld eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela via mail här »

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Införd: 2018-02-18

Min allergi har förvärrats betydligt och utvecklats till astma, därför gör jag nu det otänkbara och måste sälja mina hundar.

Här är
Matar Iz Sverkajushego Mira
Regnr SE24747/2017
Född 2016-10-14
Färg: Brun Roan med Tantecken
Till vardags kallad Otto och kommer ifrån kennel Sverkajushego Mira. Han är utställd officiellt två gånger under förra året, båda gångerna med exc och en
tredjeplacering i junkkl. Han har växt till sig otroligt mycket senaste halvåret och har en mycket bra exteriör och ett helt fantastiskt huvud.
Han har genomgått en rad hälsotester:
HD: B
prcd-PRA: B (Carrier)
FN: A (Fri)
AON: A (Fri)
Orginalintyg från Optigen, Antagene samt Laboklin medföljer. Han har exportstamtavla och är registrerad i Svenska Kennelklubben och är chippad samt vaccinerad, även mot rabies. Alla papper och intyg är i ordning.
Vid försäljning är han veterinärbesiktad, nyvaccinerad och har EU-pass.

Otto är en mild och go kille. Han är otroligt signalsäker, här behövs inga hårda ord utan han visar direkt att han förstått vid en tillsägelse. Han kräver inte mycket motion och hjärnjumpa för att må bra, bara han får vara med
sina människor är han lycklig! Med det inte sagt att han inte hänger med på allt, han älskar att lära sig nya saker och kan vara ute på upptåg i timmar. Han gosar som ingen annan, knölar ner sig i famnen på en och bara njuter. Han
följer sin ägare överallt och vill alltid vara till lags.
Han är van vid all hantering såsom att bli badad, fönad, trimmad, klippt, klippmaskinen, kloklippning etc, inget bekommer honom. Han kan vara hemma själv och älskar att åka bil. Han gör inte utfall mot andra hundar och på
utställning ligger han lugnt i buren och väntar. Han kan vara lite"unghundsbuffig" som hör till åldern, han är ju ändå fortfarande ung. Han är van vid katter, andra hundar, barn och höns.

Otto är fullpälsad och anmäld och klar till Västerås i April. Men deltagande där är så klart valfritt.
Det är min uttryckliga önskan att Otto fortsätter ställas ut och används i avel. Det har hela tiden varit tanken och planen med honom och jag vill gärna att det blir så, annars har allt varit förgäves nu när min hälsa säger stopp.
Otto har helt nya linjer i Sverige och en inte helt vanlig färg, så jag hoppas någon vill ta över och fortsätta mitt arbete.

Välkommen att maila, ringa eller smsa alla möjliga och omöjliga frågor om den här killen!

Vänliga hälsningar
Jenny Andersson, Enköping
0703-667936

Kontakta: Jenny Andersson

Ort: Enköping

Tel: 0703-667936

Email: jlarsson432@gmail.com

 


Införd: 2018-01-13

Jag söker halvfodervärd till Lipton, (Manjuno's Everlasting Love). Lipton är en blue roan hane importerad från Österrike. Han är en aktiv kille på drygt 1 år full av energi. Han älskar att springa runt i full fart i trädgården och att leka med sina Cocker kompisar samtidigt som han kan koppla av och ligga i soffan på kvällarna och kela.
Jag söker dig som är intresserad av utställning men också av andra aktiviteter som tex spårning, nosework, rallylydnad mm som tror jag passar Lipton utmärkt.
Lipton är HD röntgad grad B samt ögonlyst UA. Han har deltagit på valputställningar bl.a cockerklubbens med placeringar som BIR valp i valpklass 1 och 2. Han är ännu inte utställd på officiell utställning.
På min hemsida http://cockernpals.webber.se under våra hundar hittar du Liptons sida med lite bilder på honom.
Ylwa Rifve

Kontakta: Ylwa Rifve
Ort: Möklinta
Tel: 070-5557750
Email: ylwa@cockernpals.seInförd: 2018-01-25

Söker efter en engelsk cocker, en unghund. Helst en röd tik. Kan tänka mig halvfoder. Har tidigare haft cockertik.
Skicka gärna ett mail! Svarar snarast.

Kontakta: Therése Giza
Ort: Växjö
Tel: 0738127249
Email: Theresegiza@msn.comFoto: Carola Forsberg
OBS! Bilden har inget samband med annonser!
 


Copyright © Webbmaster & Cocker Spaniel Klubben, enligt Upphovsrättslagen SFS 1960:729
Sidan ses bäst i Explorer 5.0 eller högre, 1024 x 768 bildpunkter och 32-bitars Highcolour
~Syns ingen meny? Bryt dig loss här!~