Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för “för omplacering” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Cocker omplaceras

Införd: 2019-02-02

 

Vuxen hane för omplacering 

 
Jag som uppfödare av hunden hjälper en tant att omplacerara en svart 5 år gammal hane. Ägaren idag är gammal och flyttar från hus till lägenhet och kan inte ha med hunden då hon inte orkar gå promenader längre. Milou är snäll och funkar med andra hundar och barn. Är idag nerklippt. Han kan ibland göra inne men med mer promenader osv så lär han sig bli rumsren. Han finns i Storfors.
 
Kontakta Petra Funke Nora 
Mobil: 0730423713

 

Cocker sökes

Införd: 2019-05-13

Äldre cocker sökes 
 

Jag söker en äldre Cockerspaniel endast för sällskap. Nyligen har min nästan 14-åriga hane fått somna in som kom till mig som omplacering. Hunden kommer att så småningom behöva vara ensam ca 4 timmar om dagen. Har hundvakt och dagmatte i närheten. Jag bor i radhus i skogskanten  och tycker om att gå i skogen.

Epost: bamseflisa@hotmail.com

Kerstin Carlson, Finspång
Tel 0769483199.

 

 

 

Införd: 2019-05-13

Vuxen cocker sökes 
 

Vi söker efter en vuxen cockerspaniel på 1-3 år. Vi – min man Thomas och jag – har god hundvana, vi har haft 4 stycken hundar, den senaste som var en engelsk springer spaniel hanhund gick bort 15 år gammal. Thomas är senior och därmed hemma, själv arbetar jag hemma, vi går dagligen långpromenader och bor i radhus med rejäl trädgård i ett synnerligen hundvänligt område i Bromma utanför Stockholm. Backup finns i form av tre vuxna barn och en extramatte i närheten.

Kontakta mig gärna!

Cecilia Sidenbladh, Bromma

cecilia@sidenbladh.com

070 6884647

 

 

 

Införd: 2019-02-19

Söker en engelsk cockerspaniel 
 
Vi är en familj på mig själv Jenny och mina två barn som är 13 och 15 i år. Vi har stor hundvana då vi haft hund sedan jag var 20 år. Jag har varit agilityinstruktör och jobbat med hund mycket genom åren. Cocker har alltid funnits i vårt hem. Nu har vi en 12 årig tik som är så lugn och fin. Vi söker en hund som kan vara själv utan problem. Vi har hundvakt till vår tik idag och kommer ordna så båda hundarna får tillsyn på dagarna. Vi har också en extra familj som tar hundarna när vi åker bort, en fantastisk familj där hunden står i centrum och får mycket aktiviteter. Vi söker en hund som är runt 3-4 år och äldre. Vi bor i Skövde i lägenhet men hunden kommer få tillgång till stor trädgård ofta. Söker tik eller kastererad hane. Vi tänker oss kunna ta över hunden i sommar men kan hälsa på innan för att övergången ska bli så mjuk så möjligt. Fodervärd är också aktuellt. Hör gärna av er om intresse finns.

Jenny Ljungberg

Ort: Skövde

Messa gärna till 0763 939628 så ringer jag upp.

Epost: ljungbergjenny@yahoo.com

 

Införd: 2018-11-22

Söker en engelsk cockerspaniel tik

Hej på er, 

Vi har idag vår 2:a cocker tik som är 10,5 år. Vår tidigare tik blev 11,5 år
Vad vi vill är att återigen ta en Cocker tik som är ca 5/6 månader. Vad behöver vi göra för att bli aktuella som adoptivfamilj?
Jag har haft 4 hundar, cocker, yorkshire terrier, cocker, shäferhane. Familjen har haft tre hundar.

Min man och jag är seniorer så min man är hemma och jag går själv i pension inom ngt år. Bor i villa med stor trädgård och bor direkt vid ett naturreservat med badsjö och oändliga strövområden


Med vänlig hälsning
Margareta Brattvall

Ort: Göteborg

Telefon: 031-701 48 65
Mobil: 0707-17 29 50

 

Pin It on Pinterest

Shares