Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för “för omplacering” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Cocker omplaceras

Införd: 2019-02-02

 

Vuxen hane för omplacering 

 
Jag som uppfödare av hunden hjälper en tant att omplacerara en svart 5 år gammal hane. Ägaren idag är gammal och flyttar från hus till lägenhet och kan inte ha med hunden då hon inte orkar gå promenader längre. Milou är snäll och funkar med andra hundar och barn. Är idag nerklippt. Han kan ibland göra inne men med mer promenader osv så lär han sig bli rumsren . Hans finns i Storfors.
 
Kontakta Petra Funke Nora 
Mobil: 0730423713

 

Cocker sökes

Införd: 2019-02-19

Söker en engelsk cockerspaniel 
 
Vi är en familj på mig själv Jenny och mina två barn som är 13 och 15 i år. Vi har stor hundvana då vi haft hund sedan jag var 20 år. Jag har varit agilityinstruktör och jobbat med hund mycket genom åren. Cocker har alltid funnits i vårt hem. Nu har vi en 12 årig tik som är så lugn och fin. Vi söker en hund som kan vara själv utan problem. Vi har hundvakt till vår tik idag och kommer ordna så båda hundarna får tillsyn på dagarna. Vi har också en extra familj som tar hundarna när vi åker bort, en fantastisk familj där hunden står i centrum och får mycket aktiviteter. Vi söker en hund som är runt 3-4 år och äldre. Vi bor i Skövde i lägenhet men hunden kommer få tillgång till stor trädgård ofta. Söker tik eller kastererad hane. Vi tänker oss kunna ta över hunden i sommar men kan hälsa på innan för att övergången ska bli så mjuk så möjligt. Fodervärd är också aktuellt. Hör gärna av er om intresse finns.

Jenny Ljungberg

Ort: Skövde

Messa gärna till 0763 939628 så ringer jag upp.

Epost: ljungbergjenny@yahoo.com

 

Införd: 2018-11-22

Söker en engelsk cockerspaniel tik

Hej på er, 

Vi har idag vår 2:a cocker tik som är 10,5 år. Vår tidigare tik blev 11,5 år
Vad vi vill är att återigen ta en Cocker tik som är ca 5/6 månader. Vad behöver vi göra för att bli aktuella som adoptivfamilj?
Jag har haft 4 hundar, cocker, yorkshire terrier, cocker, shäferhane. Familjen har haft tre hundar.

Min man och jag är seniorer så min man är hemma och jag går själv i pension inom ngt år. Bor i villa med stor trädgård och bor direkt vid ett naturreservat med badsjö och oändliga strövområden


Med vänlig hälsning
Margareta Brattvall

Ort: Göteborg

Telefon: 031-701 48 65
Mobil: 0707-17 29 50

 

Införd: 2018-09-16

Aktiv barnfamilj söker en engelsk cockerspaniel
Vi är en barnfamilj med barn i åldrarna 7 till tolv år som söker en cockerspaniel. Helst mellan 1till 4 år. Tik eller hane spelar ingen roll.
Förutom att uppskatta livet med barn, bör hunden också fungera ihop med andra hundar. Vi önskar en hund som vill vara med, och följa med oss på det vi tar oss för. Vi bor i egen villa med tillhörande trädgård där hunden kan ströva fritt.
Vi har ordnad hundvakt så hunden kommer inte lämnas ensam.
Ort: Vi bor i Stora Levene, en liten ort mellan Lidköping och Vara.
Kontakt: Per-Anders
Mobil: 0709494390

 

Pin It on Pinterest

Shares