Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för “till salu” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är hunden omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Cocker till salu

Cocker sökes

Införd: 2018-09-16

Aktiv barnfamilj söker en engelsk cockerspaniel
Vi är en barnfamilj med barn i åldrarna 7 till tolv år som söker en cockerspaniel. Helst mellan 1till 4 år. Tik eller hane spelar ingen roll.
Förutom att uppskatta livet med barn, bör hunden också fungera ihop med andra hundar. Vi önskar en hund som vill vara med, och följa med oss på det vi tar oss för. Vi bor i egen villa med tillhörande trädgård där hunden kan ströva fritt.
Vi har ordnad hundvakt så hunden kommer inte lämnas ensam.
Ort: Vi bor i Stora Levene, en liten ort mellan Lidköping och Vara.
Kontakt: Per-Anders
Mobil: 0709494390

 

Införd: 2018-11-22

Söker en engelsk cockerspaniel tik

Hej på er, 

Vi har idag vår 2:a cocker tik som är 10,5 år. Vår tidigare tik blev 11,5 år
Vad vi vill är att återigen ta en Cocker tik som är ca 5/6 månader. Vad behöver vi göra för att bli aktuella som adoptivfamilj?
Jag har haft 4 hundar, cocker, yorkshire terrier, cocker, shäferhane. Familjen har haft tre hundar.

Min man och jag är seniorer så min man är hemma och jag går själv i pension inom ngt år. Bor i villa med stor trädgård och bor direkt vid ett naturreservat med badsjö och oändliga strövområden


Med vänlig hälsning
Margareta Brattvall

Ort: Göteborg

Telefon: 031-701 48 65
Mobil: 0707-17 29 50

 

Pin It on Pinterest

Shares