Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Annonskostnad för “till salu” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är hunden omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Cocker till salu

Införd: 2018-09-16

Med sorg i hjärtat söker vi ett aktivt hem till våran 3,5 åriga cockerspaniel tik Bonnie.
Vi måste omplacera henne då hon inte trivs i flocken, hon ska leva som ensamhund och inte småbarnsfamilj. Hon är en glad och sprallig hund som älskar att vara ute i naturen. Bonnie vill komma till ett hem där hon får mycket kärlek och aktivitet.
Kontakt: Sussie Edström
Ort: Sigtuna
Tel: 073-6808012

 

 

Cocker sökes

Införd: 2018-09-16

Aktiv barnfamilj söker en engelsk cockerspaniel
Vi är en barnfamilj med barn i åldrarna 7 till tolv år som söker en cockerspaniel. Helst mellan 1till 4 år. Tik eller hane spelar ingen roll.
Förutom att uppskatta livet med barn, bör hunden också fungera ihop med andra hundar. Vi önskar en hund som vill vara med, och följa med oss på det vi tar oss för. Vi bor i egen villa med tillhörande trädgård där hunden kan ströva fritt.
Vi har ordnad hundvakt så hunden kommer inte lämnas ensam.
Ort: Vi bor i Stora Levene, en liten ort mellan Lidköping och Vara.
Kontakt: Per-Anders
Mobil: 0709494390

 

Införd: 2018-09-19

Vi söker en engelsk cockerspaniel
Min sambo Lesley har haft hundar i hela sitt liv vid sin sida. Den senaste hunden som vi hade var en cocker spaniel som hon räddade från ett hem när hon kom dit för att köpa en valp. Vår Cooper hade nämligen bara 3 ben. Cooper och Lesley flyttade från Skottland till Sverige. Cooper bodde här i ca 2 år men tyvärr så orkade han inte tillslut. Han blev ca 14 år gammal.
Vi bor i lägenhet i Alingsås som är en lugn liten stad. Själv så är jag ute i skogen och jagar. Så spår skulle vara kul att se om vår nya hund kan vara med på. Sedan tycker vi båda om att vara ute och gå med hund i Alingsås. Hunden skulle vara med mig på jobbet då jag har möjligheten att ha detta. Så den är endast ensam hemma om vi åker och handlar etc.
Helst skulle vi vilja ha en hane ålder 1-6 år. Har du några frågor så svarar vi givetvis på detta.
Terje Peterson
Ort: Alingsås
Mobil: 0709404076

 

Pin It on Pinterest

Shares