Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Annonskostnad för “till salu” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är hunden omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Cocker till salu

Införd: 2018-06-08

Jag söker nytt hem till Polka (Versace Donatella Esqueen) 2 år. Ej till utställning.
Polka är en mörk blue roan tik importerad från Polen. Idag bor hon ihop med fyra andra tikar så hon kan utan problem bo ihop med andra cockrar, däremot är hon inte så van vid andra raser. Hon älskar att springa runt i full fart i trädgården och att leka med sina kompisar. Men som alla cockrar vill hon också vara nära sin matte/husse och ligger gärna i soffan på kvällarna.
Jag tror att olika aktiviteter som tex spårning, nosework, rallylydnad mm skulle passa Polka utmärkt.
Polka är HD röntgad grad A samt ögonlyst UA.
På min hemsida http://cockernpals.webber.se under våra hundar hittar du Polkas sida med lite bilder på henne.

Kontakta: Ylwa Rifve

Ort: Möklinta

Tel: 070-555 77 50

Email: ylwa@cockernpals.se

Införd: 2018-06-01

Vi söker ett aktivt hem, gärna i lantlig miljö med en eller flera hundar som är 6 år eller äldre. Som ägare ska du vara bestämd. Bobbo är en glad och social Cocker Spaniel med mycket egen vilja. Kastrerad hanhund, fyller 5 år i juni. Han älskar människor och funkar bra tillsammans med de flesta djur. Han vill gärna tillhöra en flock. För tillfället har vi hjälp, han tillbringar flera dagar i veckan på landet med sina hundkompisar och där fungerar han utmärkt.

Varje dag när han är hemma har han små uppgifter att utföra. Ibland över vi att gå utan koppel på promenaden. Vi har gått kurser i vardagslydnad, aktivering och rallylydnad. Han är utställnningstränad men har inte ställts ut de senaste åren. Han kan vara ensam i sin hemmiljö, men behöver invänjning i nya miljöer innan han kan lämnas själv.

Hemma i stadsmiljö, utan hundsällskap, blir han osäker efter ett par dagar. På promenaden tycker han det är jobbigt med alla dofter från andra hundar. Han kan även tycka det är jobbigt med nya miljöer.

Dessvärre behöver han ha specialfoder på grund av höga blodfetter och första gradens njurskador. Då han får specialfoder märks inga tecken på njurarnas försämrade funktion. Han är väl utredd av veterinär.

Kontakta: Helén Samuelsson

Ort: Västerås

Tel: 0705773840

Email: helen@hoppshop.se

Cocker sökes

Genom att fortsätta på vår hemsida samtycker du till cookies och vår integritetspolicy i enlighet med GDPR, läs mer.   OK, Inte OK
366

Pin It on Pinterest

Shares