Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för “för omplacering” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Cocker omplaceras

Införd: 2019-06-17

Äldre hane söker nytt hem
 

Snäll och sällskapssjuk hane söker omplacering omgående. Teo är 13 år, snäll, lättskött och väldigt sällskaplig. Matte, min mamma är sjuk och kan inte längre ta hand om honom. Teo har haft lite problem med ögonen sista tiden, veterinär är uppsökt och salva har använts och det har förbättrats något. Under en period har han varit hos nära vänner som har hund, tikar, och det har fungerat väldigt bra.

Hunden finns tillgänglig i Bromölla, Skåne.

Med vänlig hälsning,
Ann-Sofie A Eriksson
Anzoeriksson@gmail.com

 

Cocker sökes

Införd: 2019-05-13

Äldre cocker sökes 
 

Jag söker en äldre Cockerspaniel endast för sällskap. Nyligen har min nästan 14-åriga hane fått somna in som kom till mig som omplacering. Hunden kommer att så småningom behöva vara ensam ca 4 timmar om dagen. Har hundvakt och dagmatte i närheten. Jag bor i radhus i skogskanten  och tycker om att gå i skogen.

Epost: bamseflisa@hotmail.com

Kerstin Carlson, Finspång
Tel 0769483199.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares