Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för “för omplacering” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Cocker omplaceras

Införd: 2019-08-05

Hane söker nytt hem

Charlie söker dig som gärna tar långa promenader i skogen, kanske kan han hjälpa dig i svampskogen. Men också viktigt att du tillbringar mycket tid tillsammans med din hund och att han blir en i familjen. Ni/Du ska bo i hus och gärna på landet och har eller har haft hundvana sedan innan. Helst ser vi att det inte finns några småbarn i familjen, detta för att Charlie ska få all kärlek och stimulans han kan få och behöver.

Vi älskar Charlie såååå mycket men vi har fått ett tillskott i familjen som kräver väldigt mycket energi och kraft. Vi har tränat mycket med Charlie och gett honom en stimulans som vi inte kan ge idag. Han har det toppen hos oss vi försöker så gott vi kan med träning, kärlek och aktiviteter så omplaceringen är inte bråttom med, utan det vi känner är att hitta en familj med stoooort hundhjärta som bor i hus. Gärna på landet. Vi vill att allt ska vara helt rätt. Han är 3 år, kastrerad. Föddes krypt. Kan alla grunder. Är lugn och trygg och gillar såååå mycket gos! Vi kan berätta sååå mycket fint om honom men om du/ni känner att detta är en hund för dig/er så blir han en kompis för livet. Vi har som sagt inte bråttom utan det ska kännas helt rätt! Charlie bor i Göteborg, och hoppas på en trygg familj med ett stort hundsyfte!

Med vänlig hälsning,
Gabriella Urbán
gabriella_urban@live.se

 

Cocker sökes

Införd: 2019-08-10

Cocker sökes
 
Jag och min sambo söker nu efter en fyrbent familjemedlem. Vi bor i Dalarna och har nära till grönområden med fina promenadvägar. Jag jobbar natt och min sambo jobbar dag så därför passar det oss utmärkt att skaffa en hund då någon av oss alltid är hemma. Vi kan erbjuda ett hem fullt av kärlek och vi är väldigt aktiva av oss så vi tycker om att vara ute mycket. Vi båda har hundvana sedan innan och jag har haft cocker förr och fastnade verkligen för rasen. Det spelar ingen roll om det är en tik eller hane. Helst en ålder mellan 1 och 3 år. 
 
Med vänliga hälsningar,
Ranja & Jack 

 

Införd: 2019-08-12

Cocker sökes
 
Nu söker vi en bästa vän. Vi har tidigare haft flatcoated retriver, jakt och draghundar men letar efter något lite mindre… Nu i livet är vi hundlösa så denna stjärna kommer att få vara ensamhund. Vi jobbar korta dagar, delvis hemifrån men bra uppbackning från pensionärer som gärna går promenader.

 
Vi söker en hund som trivs med att vara med, i skogen, på tur i skärgården, på joggingrundan och på små äventyr… Vi har hundvana barn och rör på oss ganska mycket så god vardagsmotion utlovas.
 
Jag har tidigare varit halvfodervärd och är det gärna igen om intresse finns… Vi finns i Öregrund, öster om Uppsala och håller tummarna för att det finns en hund för oss ute i etern. Hör av dig så berättar jag mer om vad vi kan erbjuda 🙂
 
Sissela med familj
0703332700 

 

Införd: 2019-08-26

 

Vuxen hane sökes 

Jag vill köpa en halvgammal cockerspaniel. Den måste vara hane och finnas möjlighet för mig att hämta hem till Gotland. Där bor jag i hus med inhägnad tomt. Hunden skulle dagligen gå en tvåtimmarspromenad med mig i naturen och det tillsammans med en annan hund med matte. Jag är änka och bor ensam. Hunden skulle få en trygg miljö och normalt helt utan oroande inslag.

I familjen har vi  i tur och ordning under tiden 1988 – 2019 haft tre Bouvier des Flandres. Under tiden 1992 – 2005 hade vi också en Cocker Spaniel, köpt från Inger Ivarsson i Fellingsbro. Alla hundarna har varit mycket trevliga, bekymmersfria och till glädje.

Skälet till att jag vill köpa en halvgammal hund är att jag själv är 70 år och därför inte kan garantera ett livslångt ägande beträffande en valp. En halvgammal hund däremot kan jag lova att ta hand om resten av hundens liv. Jag längtar!

Ann-Sofi Rundblom, Gotland

0498-494123  och  070 340 47 42   och  annsofi@rundblom.nu

 

Pin It on Pinterest

Shares