Omplacering

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Annonskostnad för “till salu” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “omplacering + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden är hunden omplacerad eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbadmin.

Cocker till salu

Cocker sökes

Införd: 2018-09-16

Aktiv barnfamilj söker en engelsk cockerspaniel
Vi är en barnfamilj med barn i åldrarna 7 till tolv år som söker en cockerspaniel. Helst mellan 1till 4 år. Tik eller hane spelar ingen roll.
Förutom att uppskatta livet med barn, bör hunden också fungera ihop med andra hundar. Vi önskar en hund som vill vara med, och följa med oss på det vi tar oss för. Vi bor i egen villa med tillhörande trädgård där hunden kan ströva fritt.
Vi har ordnad hundvakt så hunden kommer inte lämnas ensam.
Ort: Vi bor i Stora Levene, en liten ort mellan Lidköping och Vara.
Kontakt: Per-Anders
Mobil: 0709494390

 

Införd: 2018-10-17

Söker en engelsk cockerspaniel

Hej!

Jag letar med ljus och lykta efter en vuxen hund (helst tik) som vill ligga på soffan här hos mig eller gå långa promenader i skogen.
Jag har tidigare varit fodervärd åt en tik som var helt underbar. Just nu har jag ingen hund men jag inser att jag inte kan leva utan någon. Min dotter har gått hundlinje med inriktning terapihund och trim så det kommer inte bli några problem med pälsskötsel. Vi har inga andra djur i hemmet och jag jobbar sju minuter hemifrån. Vi bor i Göteborg på bottenplan med stor uteplats, granne med skogen, Rudalen. Min bästa kompis har också hund och vi går varje kväll långa rundor i skogen och på helgerna åker vi och badar eller vandrar. Nu i höst blir det svampplockning. Jag är 45 år och saknar en kompis med päls! Kan tänka mig såväl en omplacering som att bli fodervärd enligt SKK:s avtal.

Mvh  Ulrika
Ort: Göteborg
Mobil:0705822292

 

Pin It on Pinterest

Shares