Club Show 2024

DOMARPRESENTATIONER

MR PAUL REED

Mitt intresse för avel med renrasiga djur började i tonåren då jag framgångsrikt födde upp och ställde ut höns.
Min fru Tina och jag köpte vår första cocker 1987, en orange roan. Vi ställde ut henne, och trots att framgångarna uteblev så kvarstod intresset för utställning. Efter att ha sett Ian Scott visa SH CH blenkarn bassanio på The Cocker Clubs Club Show visste jag att det var detta jag ville hålla på med!
Vi gillade typen på Stuart Clayforths (Haradwaithe) hundar och köpte vår stamtik från honom. De mest kända från vår uppfödning är tikarna Jardinisle Honesty, jardinisle Serenity och Jardinisle Etiquette, samtliga var blue roan och utställningschampions.
Jag blev auktoriserad på rasen år 2000 och har dömt flera gånger över hela Storbritannien, senast på Scottish Cocker Club 2022. År 2017 fick jag uppdraget att döma Finska Cockerklubbens specialutställning.
Jag ser väldigt mycket fram emot möjligheten att få träffa er alla och döma era hanar på utställningen i juni.

MRS LORETTA STRONG

Min passion för cocker började för 45 år sedan med en svart&vit. Sedan dess har jag fött upp och ställt ut svarta, röda och huvudsakligen blue roans, som exempelvis SH CH Ladlor Soul Mate som blev Årets Valp 1988 och DK CH Ladlor Libido.
Under 1990-talet ansvarade jag för The Cocker Spaniel Clubs omplaceringstjänst och har varit auktoriserad domare på rasen i 30 år, dömt officiellt på utställningar för alla raser samt för enbart cocker. Har även dömt utomlands på inofficiella utställningar i Danmark och senast i Sverige 2011.
Efter att mina barn vuxit upp återvände jag 2013 till rasen jag älskar och sitter nu med i styrelsen för två Cockerklubbar, London och East Anglia. Det är min förhoppning att inom kort kunna återvända till utställningsringen!
Jag känner mig hedrad att få döma tikarna på Cocker Spanielklubbens Club Show i Borås och ser fram emot att få träffa era fina cockrar.