Styrelse

Vill du veta vem som sitter i klubbens styrelse? Alla uppgifter hittar du under Kontakt.

På den här sidan kommer du att hitta nyheter från styrelsen liksom alla klubbens protokoll och handlingar.

Hej och välkommen till Cocker Spanielklubbens hemsida!

Jag är Lennart Ståhle och jag är ordförande i Cocker Spanielklubben. Mitt stöd är en engagerad styrelse och aktiva lokalavdelningar. Dessa anordnar olika trevliga aktiviteter för cockerägare i delar av vårt avlånga land.

Det kanske inte finns någon lokalavdelning just i närheten av där du bor? Klubben stöttar gärna de som vill starta kontaktgrupper för olika aktiviteter. Hör av dig till styrelsen så kan vi tillsammans diskutera vad vi kan göra.

Cocker Spanielklubben ska vara en klubb för alla cockerägare: för uppfödare, jaktintresserade, utställningsintresserade eller om man vill syssla med t ex agility, rallylydnad eller viltspår. Vi ser även gärna nya cockerägare och därför har vi också en egen valpförmedling.

Cockertidningen utkommer med fyra nummer per år. Ambitionen är att den ska spegla alla aktiviteter i klubben. Men till tidningen behöver vi då också hjälp av dig med olika typer av bidrag i text och bild. Så tveka inte, sätt tassarna på tangenterna och berätta om något roligt och intressant som du har gjort med din hund. Är du på några av våra arrangemang så kom ihåg använda kameran/mobilen.Till hemsidan söker vi alltid nya foton och numera även video – det går snabbt och enkelt att dela till webbmaster via mobil.

Vår stora Club Show anordnas lördagen den 29 september i Tennishallen, Köping. Två ansedda uppfödare och domare är inbjudna att döma: Carol West ”Sheigra” och Philp Dye ”Tarazzo”. Vi hopas på ett stort antal deltagande hundar! På söndagen den 30 anordnar i vi jaktprov med vattenprov och nybörjarprov B, som också är årets klubbmästerskap, en del prova på aktiviteter i Tennishallen och även viltspårmästerskap utanför Köping.

Välkommen till Cocker Spanielklubben och vår nya hemsida – tveka inte att kontakta oss i stort och smått!

Lennart

 180626 Styrelsen för CSK har genom SSRK tecknat samarbetsavtal med JIS, Jaktcocker i Sverige. Ta del av avtalet HÄR.

 180712 Handlingarna från årsmötet 2018 är nu uppdaterat med årsmötesprotokoll, motioner samt verksamhetsplan 2018.

Genom att fortsätta på vår hemsida samtycker du till cookies och vår integritetspolicy i enlighet med GDPR, läs mer.   OK, Inte OK
368

Pin It on Pinterest

Shares