Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för för “nytt hem” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons på den här sidan.

Nytt hem sökes

Ingen för närvarande.

 

Cocker sökes

Söker en engelsk cockerspaniel tik, ett-fyra år gammal. Har tidigare haft fyra tikar av denna ras. Fick ta bort min tik nu i juni, hon var tio år. Jag är pensionär, är pigg till både kropp och själ. Bor i villa med tomt. Behöver någon att bry mig om, ta långa promenader med, få en tillvaro som känns meningsfull igen. Har haft hund hela mitt vuxna liv. Jag kommer ge mitt allt till en ny cocker lady. Jag bor i Torshälla.

Hoppas verkligen någon har en sådan hund till salu.
Ring till Rose-Marie telefonnummer 070-3131952
 
Inlagt 23/6

 

 

Hej!
Vi är en familj i Lund som söker en omplaceringstik mellan 2-5 år. Vi kommer att tävla och träna i rallylydnad, ta max två kullar på henne och ställa ut henne.
Vi söker en tik som har en fin stamtavla, bra lynne och helst med rött pigment i pälsen.
Om du har det vi söker så kontakta mig gärna på 0702243913 så berättar jag mer om oss och våra planer för tiken.
Vänligen
Filippa Gripemark
 
Inlagt 23/6

 

 

Hej!
Jag skriver åt min morfar. Han och hans fru förlorade sin cockerhane och de söker nu en ny familjemedlem. Gärna en äldre, över fem år!
Tik eller hane spelar ingen roll. Morfar har haft spaniel hela sitt liv. Hunden kommer få mycket kärlek, aldrig vara ensam, promenader och mycket träffar tillsammans med andra hundar. Han bor i Vänersborgs kommun.
Hör gärna av er om ni har en passande hund.
Mvh Elin 0709-102872
 
Inlagt 25/7

 

 

Hej

Skriver för min mammas räkning som är en pigg pensionär, men blev änka för 6 månader sedan. Hon behöver nu någon att bry sig om och slösa sin kärlek på. Hon bor i villa med tomt samt har stora grönområden i närområdet. Den kommande familjemedlemmen kommer aldrig att vara ensam, få många promenader i härlig miljö. Det finns inte små eller yngre barn i familjen, men det finns hundar som kommer på besök. Det ska inte vara någon Cockervalp utan hon önskar en tik över 1 år. Det har nästan alltid funnits djur i familjen och alla vi barn och barnbarn har hundar som vi jagar och tävlar med. Vi bor i Helsingborg.

Hör gärna av er om ni har en lämplig hund förr min mamma.

Mvh
Anna Bjuggelius
0702024035

 
Inlagt 27/7

 

 

Pin It on Pinterest

Shares