Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu.

 Annonskostnad för för “nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via Swish Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com 

Att annonsera under “nytt hem finns” är kostnadsfritt.  Skicka text till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter samt ort där hunden finns.

Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Ingen för närvarande.

 

Nytt hem finns

Vårt hem står öppet för en cocker spaniel

Vi har under många år haft Irländska settrar samt Springer spaniel.  Den hunden som kommer till oss ser vi som en familjemedlem och får  självklart vistas i hela vårt hem och vistas minimalt med ensamtid eftersom min man jobbar hemifrån. Själv jobbar jag deltid på en montessoriskola. Vår ålder är 61 och 63 år. Vi bor i en fyra i vackra Björkekärr med närhet till skatås och Delsjöområdet med miltals av skog och sjöar. Vi är dagligen ute i skog och mark på långpromenader. Hos oss får hunden mycket kärlek, stimulans och härliga promenader men också alltid nära till en familjemedlem, vilket betyder minimalt med ensamtid.
 
Daniela Lindahl 
Tel 0768979813
 
Jan Lindahl
Tel 0768979838

Inlagt 6/9

Vi är ett medelålders par med utflugna vuxna barn som gärna tar hand om en cockerspaniel. Vi har tidigare haft en engelsk springer spaniel och saknar honom mycket.
Vi lever ett aktivt liv med många långa promenader i Stockholm i veckorna och varje helg tillbringas på vårt lantställe i Söderhamns skärgård. Vi åker både bil och båt och rör oss i storstad och i skogen. Vi träffar ytterst sällan barn och har inga andra husdjur. Helst vill vi ha en hund mellan 1-4 år.
Vi jobbar båda växelvis hemifrån och en av oss driver eget företag med möjlighet att ta med hunden till jobbet ibland.

Hälsningar Wivian Eidsaunet
Tel 0736 336463
Epost weidsaunet@icloud.com 

Inlagt 3/9

Vi är en aktiv familj som vill hitta en ny familjemedlem! 

Mer om oss, pappa Robin 36år, jobbar på försvarsmakten, är ute hela dagarna och har oftast möjlighet att ha med sig hunden i vardagen. Jag mamma Renée, uppväxt i Orsa,  jobbar på kontor och även jag kan ta med mig hunden ibland och även jobba hemifrån, jag älskar långa promenader och vill gärna ha med mig en kompis då. Både jag och Robin är uppväxta med hundar och har väntat länge på att läget skall bli rätt, då det har varit väldigt viktigt för oss att när vi väl tar steget har vi möjlighet att ge hunden full uppmärksamhet och den tid och engagemang som krävs. Vi har barnen Nova 10år och Ian 9år. Robin är jägare och har tillgång till stora jaktmarker och egen stuga i skogen i Orsa.  Vi har landställe i skärgården samt en villa med stor tomt i Huddinge. 
Vi är helst ute efter en hund med lite ”jaktgener” då vi vill ha en familjemedlem så väl som en jaktkompis till Robin. 

Vi skulle bli så glada om en hund skulle vilja komma till oss! ☺️ Tack på förhand! 

Familjen Forsberg Huddinge 
Renée: 0702958958
Robin: 0720130023 
reneebogg@hotmail.com

Inlagt 29/8

 

Tik sökes

Söker en vän till min snart två-åriga cocker spaniel, vi bor i Göteborg nära havet. Vi har fem hästar och är många timmar i stallet. Söker en tik, som vill vara med oss ute på härliga promenader i stallet och strosa runt och lukta i flera timmar i området kring stallet. Min sambo och jag jobbar olika skift så det är alltid någon hemma!
Vi har nära kontakt med uppfödare, veterinärer och tränare där vi kan bolla idéer om något skulle uppstå. Mycket kärlek och utevistelse kan erbjudas!
Mvh Isabelle

Tel 0768674468
Epost isabelleknutsson96@hotmail.com

Inlagt 29/8

 

Nytt hem finnes!

Vi är en familj med två barn 20 och 10  år. Vi bor på landet i villa utanför Laholm I Halland. Vi har haft hund hela livet, Schäfer och Cocker. Nu har vi bara vår schäfer som är 2 år och saknar bara en cocker då vår förra gick bort för en tid sedan. Vi tränar lydnad och agility samt håller på att utbilda vår schäfer till patrullhund. Jag som är mamma har tävlat mycket lydnad o bruks samt är instruktör I SBK. Vi vill gärna ta över en hane som är 3-6 månader, max 1 år. Gärna helsvart eller svart/vit. Hör av er!

Ulrika Lassagård
Carl-Måns Väg 8
312 96 Laholm
0702860911
ukn308@telia.com

Inlagt 11/8

 
Söker Cockerspanieltik
 
Vill träna spår, visa på utställning och avla. Har gård på landet med hästar och jakthund. Inga små barn. Jag har tidigare haft Cockerspaniel, och andra raser. Hunden får så mycket kärlek och aktivitet jag kan ge den! Kommer även att ställa mig i kö för köp av Cockerspanielvalp. Vi bor på Kinnekulle i Västra Götaland.
Vänligen
Maria Lundberg
0705526123

Inlagt 28/6