Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu.

 Annonskostnad för för “nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via Swish Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com 

Att annonsera under “nytt hem finns” är kostnadsfritt.  Skicka text till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter samt ort där hunden finns.

Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Ingen för närvarande.

 

Nytt hem finns

 
Söker cocker 
 
Livslångt, kärleksfullt och aktivt hem finnes till trygg och snäll cocker spaniel som skulle trivas i småbarnsfamilj med ständigt sällskap. Här finns en mycket hundvan familj som älskar att vara ute i skog och mark och där någon i princip alltid jobbar hemifrån. Vi har alltid haft hund och våra två äldre barn är uppvuxna med vår gamla tik som vi förlorade förra våren, 16 år gammal. Vi bor i Stockholm, i hundvänligt område med egen liten trädgård, och tillbringar även mycket tid i sommarhuset eller i skog och mark utanför stan. Ålder och kön på hunden är mindre viktigt, men vi söker en trygg hund som trivs med barn och inte blir stressad av dem, en vän för livet för oss allihop, och vi har massor av tid, kärlek och stimulans att erbjuda. Hoppas vi hörs av!
Allt gott, Lina
lina@beija.se – gärna mejl som första kontakt så ringer vi upp
 
Inlagt 9/3
 
Söker vuxen cocker hane 
 
Vi är pensionärer bor i Sundsvall, älskar spaniel, haft rasen under många år, så fina hundar. Kontakta oss vid en omplacering. Gun Britt och Marwan Fayad
0738339707
 
Inlagt 9/3