Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Eller om du söker en äldre cocker som ny familjemedlem så kan du annonsera om det på den här sidan. Här förmedlas hundar som är över 6 månader, söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen

Annonskostnad för “Nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du kan även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via SWISH. Vill du bli medlem hittar du information om hur du gör HÄR. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation samt vilken ort hunden finns på. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com

Att annonsera under “Nytt hem finns” är kostnadsfritt. Skicka text och berätta om din familj och dina eventuella önskemål om hunden till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter. Kom ihåg att även nämna var du bor.

Var vänlig observera att “Nytt hem finns” inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu. 

Vi förbehåller oss rätten att redigera insänd text. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella. Om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund här så var vänlig meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Nytt hem finns

 

Hej
Vi har för närvarande en Flat som nu fyller 13 år. Hon har tyvärr gjort sitt och vi måste inom en snar framtid låta henne sova vidare.

Vi har båda haft hundare sedan vi var små och kan inte tänka oss livet utan hund trots den begränsade rörligheten detta medför. Nuvarande Flat är den tredje som vi har tillsammans men vi har dessemellan haft 2 schäfrar. Den ena var en sk mögelsökande hund och var alltså arbetande den andra fick vi genom hundstallet men tyvärr fick hon inflammation i hela kroppen efter en löpning och vi fick tyvärr inte behålla henne mer än några månader. Nu när vi börjar bli lite äldre så skulle vi vilja ha en lite mindre hund men i alla fall en arbetande hund och efter att jag i tonåren terroriserade grannar och gick ut med deras hundar fastnade jag för cocker och nu vill jag sluta cirkeln. Jag tränar sök och spår och det skulle jag vilja fortsätta med och jag tror att en cocker kan hjälpa mig med detta.

Att jag vänder mig till denna hemsida är väl för att tanken  att en liten hund som kanske är 6 månader och även kanske lite drygt detta skulle passa oss utmärkt. De sista hundarna som vi haft har samtliga varit ung i den åldern. Vi vill bara ha en tik.

Vi bor i villa i Tyresö (Stockholm) Jag är 75 år och min man är 79 år. Vi är ute i skogen varje dag (utom nu för IWA klarar inte av promenader) och sommartid är det svamplockning som roar oss och då är det ju långa promenader som gäller. Vi har även lantställe med stor härlig tomt där hunden kan springa fritt och få sig ett härligt bad när det är varmt om den tycker det  är skönt med ett dopp.

Mitt namn:  Ing-Mari Sjöberg,  0707 282541,  himms48gmail.com

Tacksam för svar om vi kan anses som acceptabla.

Inlagt 16/5

 

Jag och min 15 åriga son bor i Söderköping/ Östergötland. Vi bor i radhus nära skogen och har egen tomt. Jag har haft en rottis tik och även en bearded collie för längre sedan. 
Hunden får vara med på jobbet och kommer bli en ny familjemedlem. Vi har katt så det måste funka. Vi tar gärna en äldre hund – huvudsaken är ju att man känner kemi.

Hör gärna av er
Mvh Malin och Erik Falk
Epost malin@malinsfotvard.se

 

Inlagt 12/5

Hej,
Vi är ett par som söker aktivt en Cockerspaniel (gärna tik) helst några år gammal. Vi har förlorat vår älskade Lady.
En av oss är pensionär och är hemma mesta av tiden. Vi bor i en marklägenhet med en liten trädgård i ett lugnt område utanför Malmö. Vi tycker mycket om att köra ut och promenera i skog och mark. Hunden vi söker behöver vara ok med katt och våra barnbarn som kommer på besök ibland.
Mvh Jan och Pia Olofsson

E-post: j.p.olofsson@hotmail.se

Tel
Jan Olofsson 076 5842480
Pia Olofsson 076 0383488

Inlagt 1/5

Vi är ett par i 60 års ålder som söker en ny liten livskamrat att ta långa härliga promenader med. Vi bor i Skälderviken Ängelholm i Skåne. Nära hav och skog. Har haft hund i så gott dom hela vårat gemensamma liv. Vi läst på om rasen  och tycker att en cocker skulle passa oss ypperligt. 
Mvh
Helen Jonsson 
Tel 076 2468775 

 

Inlagt 16/4

Hej!
Vi har nyss mist vår schäferhane och letar ny familjemedlem. Vi är en familj på 4, bor i villa på landet utanför Laholm. Vi har haft schäfer i många år och tränat/tävlat lydnad o bruks. Våra bästa vänner har Cocker och vi är så kära i denna ras. Vi är ute mycket i skog o mark, dottern som är 11 år vill gärna köra agility och lydnad. Vi letar främst hane, svart eller svart/vit helst 6 mån-1 år. Vi kan erbjuda ett aktivt hem med mycket mys o kel. Hör av er! Allt av intresse!
Mvh
Ulrika Lassagård 070-2860911

 

Inlagt 11/4

Hej!
 
Söker frisk hund utan kroniska sjukdomar i övrigt inga krav, problem är till för att lösas. Jag har en omplaceringstik som nu är gammal och söker därför ny hund.Jag har haft tre cockerspanieltikar, show och jakt. Jag har tränat o tävlat i lydnad, bruksspår, utställning, agility, nosework och även prövat på jaktprov under åren. Tränar för att det är roligt. Inga höga ambitioner. Noggrann skötsel och omvårdnad utifrån hundens behov. Massor av kärlek och mys, hunden kommer alltid först för mig. I Umeå finns skogar, stad, vatten, väluppfostrade och trevliga hundkompisar,  brukshundklubb, veterinär mm i närheten. Söker över hela Sverige.
 
Ring Maria 076-8139746 

 

Inlagt 21/3