Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu.

 Annonskostnad för för “nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via Swish Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com 

Att annonsera under “nytt hem finns” är kostnadsfritt.  Skicka text till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter samt ort där hunden finns.

Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Nytt hem finns

Vi är en familj med två stora barn 16 o 18 år gamla som söker omplacering valp/ unghund/ vuxen. Vi har med stor sorg fått låt vår 13-åriga spanieltik somna in för gott men hittat rätt i denna fantastiska ras. Har tidigare stor erfarenhet av både retreiver och spaniel träning, tävlande.
Vi bor i hus i Kungälv strax utanför Göteborg, nära havet och naturen och skog precis bakom huset. Jag, Malin är hemma på heltid, ute mycket i skog o mark på dagarna och hade mer än gärna funnit en ny träningskamrat. Lennart arbetar hemifrån helt tre dagar i veckan och kommer göra fortsättningsvis . Annars lever vi en aktiv fritid med båtsemestrar och skidåkning och är även mycket uppe i fjällen på sommaren.
Hör mer än gärna av er.

malin.dahlstrom@gmail.com
0733-107939

 

Inlagt 24/11

Med längtan efter en fyrbent vän!
 
Mitt namn är Amanda, jag är 30 år och bosatt i Norrköping. Jag har länge längtat efter en fyrbent familjemedlem och känner äntligen att jag är på en plats där det finns tid och möjlighet att axla ansvaret för en hund då både jag och min sambo arbetar mycket hemifrån. Jag är uppvuxen med Golden retriver och har funderat på olika raser fram och tillbaka och landat i att en Cocker spaniel hade passat mig. Jag har en aktiv fritid och skulle gärna ha med min framtida hund på friluftsäventyr och kurser.
 
Till våren planerar jag att leta efter en valp om det inte skulle dyka upp en omplacering av en redan vuxen hund innan dess. Hör av er om ni har en hund som ni tror skulle kunna trivas hos mig! 
 
070-3072929
 
Allt gott!
Hälsningar Amanda

Inlagt 18/11

Nytt hem finns! Vi är ett pensionärspar, som kan ge ett kärleksfullt hem till en cockerspaniel som ska omplaceras. Vi vill inte ha en valp. Helst en tik. Vi bor i Linköping och har haft Cockrar tidigare. Vi älskar den här rasen.

Hör av er till Ewa Berggren 072 2507776, epost ewaberg49@gmail.com

Inlagt 13/11

Vi är ett medelålders par med utflugna vuxna barn som gärna tar hand om en cockerspaniel. Vi har tidigare haft en engelsk springer spaniel och saknar honom mycket.
Vi lever ett aktivt liv med många långa promenader i Stockholm i veckorna och varje helg tillbringas på vårt lantställe i Söderhamns skärgård. Vi åker både bil och båt och rör oss i storstad och i skogen. Vi träffar ytterst sällan barn och har inga andra husdjur. Helst vill vi ha en hund mellan 1-4 år.
Vi jobbar båda växelvis hemifrån och en av oss driver eget företag med möjlighet att ta med hunden till jobbet ibland.

Hälsningar Wivian Eidsaunet
Tel 0736 336463
Epost weidsaunet@icloud.com 

Inlagt 3/9

Vi är en aktiv familj som vill hitta en ny familjemedlem! 

Mer om oss, pappa Robin 36år, jobbar på försvarsmakten, är ute hela dagarna och har oftast möjlighet att ha med sig hunden i vardagen. Jag mamma Renée, uppväxt i Orsa,  jobbar på kontor och även jag kan ta med mig hunden ibland och även jobba hemifrån, jag älskar långa promenader och vill gärna ha med mig en kompis då. Både jag och Robin är uppväxta med hundar och har väntat länge på att läget skall bli rätt, då det har varit väldigt viktigt för oss att när vi väl tar steget har vi möjlighet att ge hunden full uppmärksamhet och den tid och engagemang som krävs. Vi har barnen Nova 10år och Ian 9år. Robin är jägare och har tillgång till stora jaktmarker och egen stuga i skogen i Orsa.  Vi har landställe i skärgården samt en villa med stor tomt i Huddinge. 
Vi är helst ute efter en hund med lite ”jaktgener” då vi vill ha en familjemedlem så väl som en jaktkompis till Robin. 

Vi skulle bli så glada om en hund skulle vilja komma till oss! ☺️ Tack på förhand! 

Familjen Forsberg Huddinge 
Renée: 0702958958
Robin: 0720130023 
reneebogg@hotmail.com

Inlagt 29/8

 

Tik sökes

Söker en vän till min snart två-åriga cocker spaniel, vi bor i Göteborg nära havet. Vi har fem hästar och är många timmar i stallet. Söker en tik, som vill vara med oss ute på härliga promenader i stallet och strosa runt och lukta i flera timmar i området kring stallet. Min sambo och jag jobbar olika skift så det är alltid någon hemma!
Vi har nära kontakt med uppfödare, veterinärer och tränare där vi kan bolla idéer om något skulle uppstå. Mycket kärlek och utevistelse kan erbjudas!
Mvh Isabelle

Tel 0768674468
Epost isabelleknutsson96@hotmail.com

Inlagt 29/8