Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Eller om du söker en äldre cocker som ny familjemedlem så kan du annonsera om det på den här sidan. Här förmedlas hundar som är över 6 månader, söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Annonskostnad för “Nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du kan även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Kvittensen för betalningen kan skickas med e-post till webbmaster@cockerklubben.com för snabbare hantering. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via SWISH. Vill du bli medlem hittar du information om hur du gör HÄR.

 

Du anmäler hund till “Nytt hem sökes” genom att fylla i ett formulär, klicka HÄR 

Att annonsera under “Nytt hem finns” är kostnadsfritt och annonsen ligger i 3 månader om du inte meddelar att den ska tas bort. Skicka text och berätta om din familj och dina eventuella önskemål om hunden till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter. Kom ihåg att även nämna var du bor.

Var vänlig observera att “Nytt hem finns” inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu. 

Vi förbehåller oss rätten att redigera insänd text. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella. Om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund här så var vänlig meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Hundens namn, registrerat hos SKK

Cream of Pearl’s Our Withe Feather

Registreringsnummer hos SKK

SE25340/2023

Kön

Hane

Orsak till att nytt hem sökes

Är en hane som bor med 7 tikar i olika åldrar och andra raser. Så vi känner att han behöver ett eget hem då han har jobbigt med alla våra andra tikar som löper.

Beskriv hunden

Pigg och glad 14 månaders hane som är klartecknad Brun/vit med tan. En hane som är fri röntgad med B höfter utställd med VG. Inte glad i utställningar men älskar använda näsan till olika saker. En hane som väljer sina människor. Uppväxt hos mig uppfödaren med sin mamma och mormor. Också uppväxt med Golden retriever tikar i olika åldrar från valp till veteran..

Ort där hunden finns

Markaryd

Ägarens namn

Eva Skoglund

Telefon

0702846049

E-post

creamofpearls@yahoo.se

 

 

Inlagt 13/6

Hundens namn, registrerat hos SKK

Haradwater Solar Eclipse

Registreringsnummer hos SKK

SE54394/2014

Kön

Hane

Orsak till att nytt hem sökes

Min senior Happy snart 10 år har efter 2 år hos en av våra valpköpare kommit tillbaka då matte har sådana fysiska problem att hon inte kan går på promenader längre.

Beskriv hunden

Vi söker nu nytt hem till honom där han får vara en i familjen och leva resten av sitt liv. Han är väldigt pigg och arbetsvillig. Han har klarat doftprov eucaluptus och tävlat i tem 1.

Ort där hunden finns

Järfälla Stor Stockholm

Ägarens namn

Susanne Berggren

E-post

susanne_berggren@yahoo.com

 

 

Inlagt 2/6

Nytt hem finns

Hej!

Vi är ett par pensionärer (77 år) som haft springer spaniel och cockerspaniel. Vår springer blev 13,5 år och fick somna in i sept 2023. Saknar en hund varje dag!!  Bor oftast i vårt hus på Gräsö i Upplands skärgård annars i bostadsrätt med altan i Sandviken. Skulle gärna vilja ta en omplacering av en cockerspaniel i vårt närområde 🙏.

Mvh Harriet Erikson 

eriksonharriet@gmail.com>

 

Inlagt 10/5
Hej!

Söker cocker tik har haft den rasen hela livet men  just nu passar en valp inte då jag inte inte har den tid jag vill lägga på en valp. Min senaste dog av hög ålder för ett par veckor sedan och saknar verkligen att ha den positiva hundras i mitt liv. Bor på gård så hunden kommer att gå lös på gården och jag tycker att skogspromenader med hundarna är en favorit. Har en en tik av annan ras och min dotter har en cocker tik så därför passar det bäst med tik. Jag bor i Figeholm utanför Oskarsham.

Karin Malmström

malmstrm.k@gmail.com

 

Inlagt 2/4
Hej!

Söker en cocker från 1 år och upp till 4 år. Snäll, trevlig, funkar med barn. Inga problem beteenden. Här finns skog att springa i och hav att bada i, jag bor i Göteborg. Vana vid cocker sen innan!

Med vänlig hälsning
Dennis 0768 674468

 

Inlagt 14/3
Hej!
Jag söker en sällskapscocker, gärna enfärgad. Kanske behöver din hund omplaceras på grund av förändrade familjeförhållanden eller kanske har huvudmatte gått bort? Med mig finns utrymme för promenader, mys och äventyr. Vi åker och badar, leker i hundparken, går på stan och tar sovmorgon på helgen. Hemma hos mig får hunden sova i sängen och följer med mig överallt där hundar är välkomna. Hunden är gärna van att åka bil och är bekväm i stadsmiljö. 
 
Söker ej valp, utan söker äldre unghund/vuxen eller pigg senior.
Jag bor i Uppsala. 
 
Hör av dig! 
Mikaela Eriksson
073 073 13 83

 

 

Inlagt 12/3