Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu.

 Annonskostnad för för “nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via Swish Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com 

Att annonsera under “nytt hem finns” är kostnadsfritt.  Skicka text till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter samt ort där hunden finns.

Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Ingen för närvarande.

 

Nytt hem finns

 

Nu är det snart 8 mån sedan vi förlorade vår Aztrid 4 år. Hon kom till oss som 13 mån unghund och trivdes från första dagen. Hon blev tyvärr svårt sjuk och fick somna in. Nu känns det som att vi är redo för en ny vän. Vi är ett aktivt pensionärspar med villa och sommarhus på Öland med stora trädgårdar. Vi är mycket ute i skog och mark och tycker om både kurser och pälsvård. Vi har tidigare haft fem cockertikar och söker nu en ny glad, pigg och trygg vän.

Mvh Barbro o Torbjörn

Inlagt 27/5

 

Hej

Jag heter Ebba Andersson och jag bor i Värmland, Forshaga. Jag har älskat hundar sedan och var liten, idag är jag (i oktober) 17 år och min kärlek och intresse för hundar har växt ännu mer. När jag var 10 skaffade min familj en yorkshireterrier hane, men jag skulle nu vilja ha en egen hund.

Idag har jag snart gått klart ettan på gymnasiet. Jag går på Forshaga Akademin-hundsport (googla gärna) och planen är att hunden ska följa med mig till skolan. För att hunden ska få följa med till skolan måste den var över ett år, inte aggressiv och inte ha några problem med andra hundar eller människor. Jag skulle vilja att hunden är ganska aktiv och pigg på att göra saker. Det jag hade velat göra med hunden är köra nosework, rallylynad och friskvård. Jag älskar långpromenader och mys hemma. Efter gymnasiet vill jag jobba på hunddagis och/eller med friskvård för hundar.

Så mina enda krav är att hunden är ett år eller äldre, frisk, trivs med andra hundar och människor samt att den tycker om att bli tränad och hitta på saker. Jag ser helst att hunden har en stamtavla.

(Kön och färg har ingen betydelse)

Tveka inte på att höra av dig till mig!

Telefonnummer: 076 827 91 77
Mail: ebba.svealisa@icloud.com

Inlagt 20/5

 

Hej
Vi är ett par med utflugna barn som söker en Cocker Spaniel! Vi har tidigare haft en engelsk springer spaniel, en härligt social och mycket livlig hund som vi saknar mycket! Nu vill vi ha en något mindre hund men med många liknande egenskaper. Vi har ett aktivt liv där promenader, turer i naturen och med egen båt på havet är våra hobbies. Med lägenhet i Stockholm belägen mellan tre parker samt fritidshus vid havet i Hälsingland kommer hunden få massor av tid utomhus med oss. Vår förra hund hade vi med oss överallt, han älskade att åka båt och vara i skogen, med nästa hund spårar vi även gärna upp kantareller!

Hälsningar Wivian Eidsaunet
weidsaunet@icloud.com

Inlagt 25/4

 
Söker cocker 
 
Livslångt, kärleksfullt och aktivt hem finnes till trygg och snäll cocker spaniel som skulle trivas i småbarnsfamilj med ständigt sällskap. Här finns en mycket hundvan familj som älskar att vara ute i skog och mark och där någon i princip alltid jobbar hemifrån. Vi har alltid haft hund och våra två äldre barn är uppvuxna med vår gamla tik som vi förlorade förra våren, 16 år gammal. Vi bor i Stockholm, i hundvänligt område med egen liten trädgård, och tillbringar även mycket tid i sommarhuset eller i skog och mark utanför stan. Ålder och kön på hunden är mindre viktigt, men vi söker en trygg hund som trivs med barn och inte blir stressad av dem, en vän för livet för oss allihop, och vi har massor av tid, kärlek och stimulans att erbjuda. Hoppas vi hörs av!
Allt gott, Lina
lina@beija.se – gärna mejl som första kontakt så ringer vi upp
 
Inlagt 9/3
 
Söker vuxen cocker hane 
 
Vi är pensionärer bor i Sundsvall, älskar spaniel, haft rasen under många år, så fina hundar. Kontakta oss vid en omplacering. Gun Britt och Marwan Fayad
0738339707
 
Inlagt 9/3