Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Eller om du söker en äldre cocker som ny familjemedlem så kan du annonsera om det på den här sidan. Här förmedlas hundar som är över 6 månader, söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.

Annonskostnad för “Nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du kan även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Kvittensen för betalningen kan skickas med e-post till webbmaster@cockerklubben.com för snabbare hantering. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via SWISH. Vill du bli medlem hittar du information om hur du gör HÄR.

 

Du anmäler hund till “Nytt hem sökes” genom att fylla i ett formulär, klicka HÄR 

Att annonsera under “Nytt hem finns” är kostnadsfritt och annonsen ligger i 3 månader om du inte meddelar att den ska tas bort. Skicka text och berätta om din familj och dina eventuella önskemål om hunden till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter. Kom ihåg att även nämna var du bor.

Var vänlig observera att “Nytt hem finns” inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu. 

Vi förbehåller oss rätten att redigera insänd text. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella. Om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund här så var vänlig meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

  1. Hundens namn, registrerat hos SKK

Manaca’s I Deal Of Sweden

Registreringsnummer hos SKK

SE38154/2021

Kön

Kastrerad

Orsak till att nytt hem sökes

Orsaken till att vi söker ett nytt hem till vår fina pojke är att vi tror att han mår bättre med lägre tempo i omgivningen. Hans nuvarande vardag är rätt stressig med småbarn, förskolor, arbete osv. Tiden som han behöver för att må sitt bästa, finns inte hos oss och därför förtjänar han att komma till ett hem med andra förutsättningar. Brist på tid och andra omständigheter har skapat vissa strategier hos Kílian som är önskvärda att träna bort, där av önskan om erfarenhet och tålamod hos de nya ägarna.

Beskriv hunden

Vår fina Kílian “Kíli” söker nytt hem. Han är född 25 april 2021, är grundvaccinerad och kastrerad. I dagsläget bor han i lägenhet i Stockholm tillsammans med en familj med två barn och en till hund. Som individ är han nyfiken, lättlärd och älskar att arbeta och “ha en uppgift”. Favoritlekar är apport, sök och att bära leksaker. När han får springa i skogen och ha kontakt med sin förare är han i sitt esse och han gillar att träna och att få följa med. När han vill ta det lugnt lägger han sig ibland ifred i sin korg eller på sin puff. Men oftast vill han ligga brevid i soffan och får han välja själv sover han mer än gärna i sängen och myser hela natten. Otroligt kelig och kärleksfull hund som gärna vill vara en del av flocken. Erfarenheter: Van att åka bil långt. Har åkt tunnelbana, tvärbana, tåg och buss. Följt med till restauranger och andra offentliga platser. Är ensamhetstränad i vårt hem, men behöver förstås hjälp att bli det även i nästa.Gått valpkurs och två unghundskurser. Har ej varit på hunddagis eller dylikt innan, det bör heller inte vara planen närmsta tiden efter omplacering. Går troligen att ha som lösning senare efter miljöträning. Söker: Mår bäst av ett lugnt hem med närhet till natur och mycket kärlek av sin familj. Bor gärna i en mindre familj där han får vara i centrum. Vi önskar att hans nya familj har erfarenhet av hund sedan tidigare, är intresserad och kunnig av att träna en hund samt har tid att hjälpa Kílian att bli trygg under omplaceringsperioden. Kílian kostar ingenting. Men ett krav är att i samband med att omplaceringsperioden är klar så går man antingen en hundkurs eller tar privatlektioner tillsammans med Kílian. Detta för att snabbt skapa en fin relation, förtroende och kommunikation.

Ort där hunden finns

Stockholm

Ägarens namn

Rebecca Alinder

E-post

rebecca.alinder@outlook.com

 

 

Inlagt 14/5

Hundens namn, registrerat hos SKK

Liljeblomman’s Tuva

Registreringsnummer hos SKK

SE25356/2020

Kön

Tik

Orsak till att nytt hem sökes

Kommit tillbaka till Kenneln

Beskriv hunden

Har en 4 årig svart tik, som letar nytt hem då vi fått tillbaka henne. Hon är älskar människor och barn. Är ingen problemhund funkar med andra hundar men ska inte bo med dem. Hon kan vara ensam när hon är med andra hundar helt ensam vet jag inte då hon aldrig varit det. Hon vill komma till någon med mycket tid som vill aktivera henne och som är medveten om pälsvården en cocker kräver. Någon där hon inte behöver vara ensam om dagarna.  Hon ska alltså inte bo med andra hundar.

Ort där hunden finns

Vikbolandet

Ägarens namn

Bodil Svensson

Telefon

0735740445

E-post

liljeblommans@live.se

 

 

Inlagt 31/3

Nytt hem finns

Hej!

Vi är ett par pensionärer (77 år) som haft springer spaniel och cockerspaniel. Vår springer blev 13,5 år och fick somna in i sept 2023. Saknar en hund varje dag!!  Bor oftast i vårt hus på Gräsö i Upplands skärgård annars i bostadsrätt med altan i Sandviken. Skulle gärna vilja ta en omplacering av en cockerspaniel i vårt närområde 🙏.

Mvh Harriet Erikson 

eriksonharriet@gmail.com>

 

Inlagt 10/5
Hej!

Söker cocker tik har haft den rasen hela livet men  just nu passar en valp inte då jag inte inte har den tid jag vill lägga på en valp. Min senaste dog av hög ålder för ett par veckor sedan och saknar verkligen att ha den positiva hundras i mitt liv. Bor på gård så hunden kommer att gå lös på gården och jag tycker att skogspromenader med hundarna är en favorit. Har en en tik av annan ras och min dotter har en cocker tik så därför passar det bäst med tik. Jag bor i Figeholm utanför Oskarsham.

Karin Malmström

malmstrm.k@gmail.com

 

Inlagt 2/4
Hej!

Söker en cocker från 1 år och upp till 4 år. Snäll, trevlig, funkar med barn. Inga problem beteenden. Här finns skog att springa i och hav att bada i, jag bor i Göteborg. Vana vid cocker sen innan!

Med vänlig hälsning
Dennis 0768 674468

 

Inlagt 14/3
Hej!
Jag söker en sällskapscocker, gärna enfärgad. Kanske behöver din hund omplaceras på grund av förändrade familjeförhållanden eller kanske har huvudmatte gått bort? Med mig finns utrymme för promenader, mys och äventyr. Vi åker och badar, leker i hundparken, går på stan och tar sovmorgon på helgen. Hemma hos mig får hunden sova i sängen och följer med mig överallt där hundar är välkomna. Hunden är gärna van att åka bil och är bekväm i stadsmiljö. 
 
Söker ej valp, utan söker äldre unghund/vuxen eller pigg senior.
Jag bor i Uppsala. 
 
Hör av dig! 
Mikaela Eriksson
073 073 13 83

 

 

Inlagt 12/3