Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu.

 Annonskostnad för för “nytt hem sökes” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr). Du även betala via SWISH. Skicka till 1231947100 och ange tydligt vad det avser på samma sätt som till pg. Vänligen observera att medlemsavgift går inte att betala via Swish Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com 

Att annonsera under “nytt hem finns” är kostnadsfritt.  Skicka text till webbmaster@cockerklubben.com och ange dina kontaktuppgifter samt ort där hunden finns.

Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Nytt hem sökes

Nytt hem finns

Trevlig flock finnes

Vår flock består av Maria 50 och Niclas 55 samt våra två älskade Engelska springer spaniels, Sigge, en kastrerad hane på snart 12 och Sally vår ”lilla” tik på 7 år. Vi har haft hund i drygt 20 år. Vi har även 5 utflyttade barn (24 – 31 år) som ingår i flocken även om de inte bor hemma längre. Vi bor i ett parhus på landet utanför Kungälv på Västkusten och tomten gränsar mot ett grönområde. Vi har både fina promenadvägar, elljusspår, skog och sjö direkt i anslutning till vårt område och älskar att vara ute i naturen.

Sommarhalvåret tillbringar vi så mycket tid vi kan i vår husvagn och omgivande natur , den är uppställd i Dalsland vid en sjö och med egen liten skogstomt så hundarna är med oss överallt och är en självklar del av vår familj. Vi har bägge flexibla arbeten och styr vår tid själva så hundarna är sällan ensamma längre stunder, skulle det behövas har vi både grannar och barn som gärna hjälper till med våra pälsklingar.

Sedan flera år tillbaks har vi funderat på Cocker spaniel så det känns som vårt nästa val och vi har insett att det inte finns något som hindrar att vi öppnar upp vår flock för ytterligare en familjemedlem framöver. Så finns det en glad och trevlig cockertik som av olika anledningar behöver ett nytt hem pga omplacering eller kanske en avelstik som vill ha ett gott pensionärsboende så ser vi fram emot en kontakt så kan vi prata vidare. Vi längtar efter att få välkomna ytterligare en flockmedlem!

Hälsningar Maria med familj
maria@arntorp.se
0703-98 22 51 (Maria) 0723-717913 (Niclas)

Inlagt 19/1

Hej!

Mitt namn Carin Svensson och jag bor i Ystad, bor i ett radhus med lten tomt. Har mycket tid med en hund, jag är pensionär och har haft 3 cockrar innan.S öker i första hand en vuxen cocker. Jag har mycket skog och mark omkring mig så det blir mycket promenader. Mitt telefon 📞 070-2659202 och adress: Hjortronstigen 6 E 27138-Ystad 
Epost carin.lady47@gmail.com

 Mvh Carin Svensson

 

Inlagt 19/1

Hejsan.
Vi är en familj på 6 personer som bor på landet i nordvästra Skåne. Våra 4 barn är i åldrarna 8-13 år. Vi är en familj som är aktiva som älskat att vistas ute i naturen.
Vi söker en familjehund som vill hänga med på våra promenader och utflykter när vi inte gör det vill vi ha en massa mys och bus hemma på gården. På gården idag bor, får, höns, ankor, katt, kanin.

Tillvardags jobbar vi nära hemmet eller delvis hemifrån och en hund i vår familj behöver inte vara ensam långa stunder. Vi är redo för att ge massor av kärlek till en familjehund. Om det låter som vi kan passa, kontakta oss gärna då.
Bästa hälsningar
Malin med familj.

Malin_bois@hotmail.com

 

Inlagt 6/1

Hej på er! 

Mitt namn är Julia och jag är 23 år gammal och bor i en mindre by utanför Borås. Jag har länge haft en längtan att skaffa hund och har kollat runt på olika kennlar. Att det är en cocker jag fastnat beror framför allt på att det är en stor hund i en lite mindre kropp. Jag gillar att vara ute i skogen och att träna så för mig är det viktigt att min framtida vän vill hänga med på mina aktiviteter utomhus. Sen att de är söta som socker är ju en bonus. Jag letar både efter valp och vuxen hund men framför allt en vuxen hund. Jag studerar på distans och har möjlighet att vara hemma med hunden under en lång tid framöver. Även min familj som längtar efter hund finns också som hjälp när det behövs. 

Känner du en hund som letar efter ett nytt hem och som gillar skogspromenader, lydnadsträning, mys i soffan, motion och lek är du/ni varmt välkomna att skicka ett mail till mig. 

Mvh Julia 

juliaanderssonn98@gmail.com  

Inlagt 4/1

Med längtan efter en fyrbent vän!
 
Mitt namn är Amanda, jag är 30 år och bosatt i Norrköping. Jag har länge längtat efter en fyrbent familjemedlem och känner äntligen att jag är på en plats där det finns tid och möjlighet att axla ansvaret för en hund då både jag och min sambo arbetar mycket hemifrån. Jag är uppvuxen med Golden retriver och har funderat på olika raser fram och tillbaka och landat i att en Cocker spaniel hade passat mig. Jag har en aktiv fritid och skulle gärna ha med min framtida hund på friluftsäventyr och kurser.
 
Till våren planerar jag att leta efter en valp om det inte skulle dyka upp en omplacering av en redan vuxen hund innan dess. Hör av er om ni har en hund som ni tror skulle kunna trivas hos mig! 
 
070-3072929
 
Allt gott!
Hälsningar Amanda

Inlagt 18/11