Nytt hem

Nytt hem från 6 månaders ålder

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, orsak till att du söker nytt hem, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. Bifoga gärna även ett foto. Maila informationen till webbmaster@cockerklubben.com  

Annonskostnad för för “nytt hem” är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 märkt “nytt hem + ditt namn” (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Annonsör ansvarar för att uppgifterna är aktuella, och om hunden har fått ett nytt hem eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela webbmaster.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Var vänlig observera att nytt hem inte med automatik innebär att hunden överlåtes gratis, den kan även vara till salu. Söker du yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen. Du kan även kostnadsfritt sätta in en egen annons på den här sidan.

Nytt hem sökes

Inga för tillfället.

 

Cocker sökes

Pin It on Pinterest

Shares