Medlemskap

Välkommen i klubben!

Som medlem är du välkommen att delta i alla aktiviteter som klubben och lokalavdelningarna anordnar. Du får också Cockertidningen 4 gånger per år. Där kan du läsa om allt som rör cocker spanieln, artiklar om pälsvård, allmän hundvård, utställningar, prov, uppfödarintervjuer, reportage m m. I varje nummer har lokalavdelningarna också information om sina aktiviteter. Dessa kan du också hitta via vår hemsida, se under Avdelningar.

När det gäller tidningen så får Cocker Spanielklubben sin medlemslista från SKKs Medlemsservice en månad senare än när man blev medlem. Blir man medlem i ex. april finns man med på listan vi får i maj. Det innebär att i Cockertidningen är det en stor förskjutning när vi hälsar nya medlemmar välkomna. Nedan ser du i vilket nr av tidningen du hälsas välkommen som medlem och detta gäller alla sorters medlemskap som vi har:
Nr 1 är nya medlemmar med från november – januari.
Nr 2 är nya medlemmar med från februari – april.
Nr 3 är nya medlemmar med från maj – juli.
Nr 4 är nya medlemmar med från augusti – oktober.

Medlemskapet är rullande, vilket betyder att det gäller ett helt år fr.o.m det datum du betalar in avgiften. Från och med 1 januari 2021 gäller dessa medlemsavgifter:

Medlemsavgifter

* Fullbetalande medlem: 300 kr
* Familjemedlem: 100 kr
Om någon i din familj redan är fullbetalande medlem i klubben kan du välja att lösa familjemedlemskap. Familjemedlemskap kan endast lösas för omyndiga barn eller personer folkbokförda på samma adress som huvudmedlem.
* Gåvo-/Valpköparmedlemskap: 160 kr
Detta medlemskap jämställs med fullbetalande medlem. 

* Membership if you live abroad (Fullbetalande medlem ej bosatt i Sverige): 350 SEK 

SKK:s Medlemsservice administrerar vårt medlemsregister och all betalning ska ske genom att du klickar på nedanstående länkar och betalar via internet. Vid frågor kontakta SKK medlemsservice, medlem@skk.se eller 08-795 33 44

MEDLEMSAVI VIA E-FAKTURA ELLER KIVRA

  • Du kan välja att få inbetalningskort/medlemsbevis via E-faktura
  • Om du inte valt E-faktura men är ansluten till Kivra får du den via Kivra
  • Har du inte dessa digitala alternativ så skickas medlemsavin via post

Klicka HÄR för att läsa mer om e-faktura hos SKK.

För att bli Fullbetalande medlem och få medlemskort direkt – KLICKA HÄR

För att bli Familjemedlem och få medlemskort direkt – KLICKA HÄR

För att betala Gåvo-/Valpköparmedlemskap –  KLICKA HÄR
Så här gör du som uppfödare: Fyll i formuläret. Efter varje anmälan av valpköpare, så får du en bekräftelse på skärmen. I bekräftelsen står det kontonummer och referens. Du gör en samlad betalning för alla registrerade valpköparmedlemskap. När SKK har emottagit din betalning, så lägger de upp ett medlemskap för valpköparen. Valpköparen får ett medlemskort från SKK via mail.

Foreign membership – apply for membership, change your address or cancel your membership – ONLINE REGISTRATION

Ändring av adress, e-post, telefonnummer, avsluta medlemskap eller om du inte vill eller kan använda webbfunktionen för att bli medlem – KLICKA HÄR 
Vår geografiska indelning av lokalavdelningar stämmer inte helt med den struktur som SKK har. Vissa justeringar har gjorts som säkert inte stämmer. För att byta lokalavdelning använd länk för adressändring.
Kom ihåg att meddela adressändring så att du får tidningen!

Välkommen till Cockerklubben!