Länkar och info

Info

CSK:s hemsida

Den här hemsidan publicerades i juli 2018. Ansvarig utgivare är klubbens ordförande. För kontakt till denne samt till webbmaster, se Kontakt.

SKKs Föreningskommitté har arbetat fram en webbpolicy med tillhörande regelverk för hur webbplatser bör hanteras av klubbar anslutna till SKK. Ta del av SKK:s webbpolicy och Policy för sociala medier.

För att kunna läsa pdf-dokument som finns på vår hemsida måste du har Acrobat Reader installerad – för dator klicka på denna ikon:

För att kunna läsa dokumenten i mobil eller surfplatta måste du också ha Acrobat Reader. Ladda ner från Apple Store (iPhone) eller Google Play butik (Android).

Bidra med innehåll!

Hemsidan som är publicerad 2018 ger möjlighet att bland annat skapa bildspel och gallerier med foton från aktiviteter. Dessa kan vara tagna med såväl mobil som kamera. Det finns även möjlighet att lägga upp video. Vi vill alltid gärna ha olika foton att illustrera hemsidan med. Tveka inte att kontakta webmaster för frågor kring hur materialet bör vara utformat och hur det kan överföras smidigt rent tekniskt. Ett tips är att foton bör ha hög upplösning och vara i original och en variation av liggande och stående bilder. Undvik att maila stora filer utan använd t ex webbtjänsten Filemail (finns även som app till mobilen) eller Sprend.

Länkar

 

Vill du länka till Cocker Spanielklubben så ladda ner den här logotypen till höger:

Varsågod! Här nedan hittar du ett stort antal länkar som kan förgylla till både nytta och nöje. Meddela gärna webbmaster om du hittar en död länk så ändras detta omgående. Eller om något är bra att lägga till.