Årets cocker

Klubben utser Årets Cocker i flera grenar. Under rubriken på respektive gren nedan hittar du tidigare års vinnare men även ställningen just nu. Årets Cockerlistor uppdateras en gång per månad, om resultat har skickats in, med undantag av junior/veteran/utställning som endast summeras vid årets slut. Under Poängberäkning finns alla regler som gäller för de olika Årets Cockertitlarna. Där kan du även läsa lite om de olika aktiviteterna.

Gemensamt för samtliga Årets Cocker är att endast svenskägda hundar får delta och endast resultat från prov och tävlingar i Sverige får räknas. Medlemskap är obligatoriskt i Cocker Spanielklubben. Det innebär att enbart resultat som uppnåtts under den tid man är medlem kan räknas. Viktigt: Styrelsen uppmanar kontaktpersoner att försäkra sig om att ägaren är medlem i Cocker Spanielklubben så att alla resultat kan tillgodoräknas för Årets Cockerlistor.

Sista inlämningsdag är 31 december. Observera att du själv måste skicka in dina resultat! Var de ska skickas finner du under Kontakt

Till dig som har en hund som fått utmärkelsen Årets Cocker: Vi vill gärna uppmärksamma det bland annat här på hemsidan så vi skulle bli väldigt glada om du skickar oss ett fint foto på din hund. Skickas till webbadmin, se Kontakt.

LYCKA TILL!

Pin It on Pinterest

Shares