Nu är det snart raggsockar och mössa på vid promenaderna. Lyckligtvis har alla årstider sin charm och det är ju så härligt att se cockrar ”räjsa” runt i snön. Dock mindre skönt när det är kramsnö och man har med sig en vandrande snölykta hem. Fick ett tips för länge sedan och det var att spraya på hästglans på behäng och öron och det tycker jag fungerar bra (görs med fördel ute, för det blir väldigt halt på golvet).

Under hösten har vår duktiga viltspårskommitté arrangerat det första klubbmästerskapet på flera år, och lyckat blev det! Ett reportage med många fina bilder i Cockertidningen 4/23.

Vår underbara ras har varit representerad på Stockholm Hundmässa den 9-10 december 2023 på rastorget och kommer även vara det i Göteborg på MyDog den 11-14 januari 2024. Kom gärna dit och hälsa på! I februari kommer vi att arrangera endigital uppfödarträff, med spännande program. Det är dessutom gratis att delta, så ta chansen. Inbjudan hittar du i Cockertidningen.

Planera också in deltagande på årsmötet i mars, även det digitalt. Kallelsen finns här på hemsidan och handlingar kommer även att läggas ut här. Tänk på att hjälpa valberedningen och föreslå nya personer som är sugna på att sätta tänderna i styrelsearbete.

Till sist – hoppas du får en go stund och får tid att njuta av julen och om du är medlem även av Cockertidningens julnummer som tidningsansvarig Henrik jobbat så stenhårt med. Är du inte redan medlem så är du varmt välkommen i klubben!

Önskar er alla en riktigt GOD JUL och ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR!

Marie Johansson, ordförande