I och med att den här nya sidan har sjösatts har jag tagit över som ny webbadmin enligt uppdrag från styrelsen. Allt innehåll från den tidigare sidan är ännu inte på plats men det kommer vartefter. Saknar du något eller har något blivit fel så kontakta mig gärna på eva@luckyhouse.se

Den nya sidan är vad man kallar responsiv vilket betyder att storleken ändrar sig efter den enhet man använder. I praktiken innebär det att det blir betydligt enklare att se och läsa i mobil och surfplattor. Nytt är också den här bloggen där vi puffar för alla nyheter från klubbens verksamhet. Rent tekniskt så får vi också nya funktioner, bland annat kommer det att gå att göra fotogallerier och bildspel och även vara mycket enkelt att lägga till video från såväl mobiler som kamera.

Så nu hoppas jag att alla vill bidra till en trevlig och informativ hemsida och blogg – ut och fota och filma!  Jag tar gärna emot foton av bra kvalitet att ingå i sidans layout som illustration förutom sådana som ni redan skickar in vad gäller resultat mm. Jag svarar gärna på frågan kring vilka krav som ställs på foto och video och hur du skickar dessa.

Om du undrar över vem jag är så är jag uppfödare av engelsk springer spaniel med prefixet Beeline och jag har ett företag där jag jobbar med digital kommunikation som heter Luckyhouse där jag bl a gör hemsidor. Jag har tidigare suttit i styrelsen för Springerklubben i många år, som jag också var med i vid bildandet, och har även varit redaktör för deras klubbtidning samt att jag suttit i styrelsen för SSRK Småland. Jag bor i Helsingborg och här nedan får ni ett ansikte också.  Det ska bli trevligt att ha kontakt med er!