Vintermörkret är en realitet

Och det här året går mot sitt slut. Vi kan se tillbaka på en intensiv höst. Den 28 september anordnade vi vår årliga Club Show. Dagen därpå hade vi både jaktprov och viltspårmästerskap. Det var en intensiv helg. Madeleine Ljungkvist, hennes man Christoffer och Ann-Kristin drog ett drygt lass hela helgen. Utan deras hängivna arbete hade vi inte kunnat genomföra detta. Men i framtiden behöver vi mer frivilliga som är beredda att hjälpa till. Utan fler frivilliga kommer vi sannolikt inte kunna genomföra arrangemang av denna omfattning.

Våra Club Show domare var imponerade av organisationen och hundarna. Vi tog med dem på jaktprovet på söndagen och det var en helt ny upplevelse för dem. De var mycket entusiastiska. Läs gärna deras kommentarer från utställningen HÄR.

Styrelsen har beslutat att se över poängberäkningen för Årets cocker. Vi har nu publicerat ett förslag från en arbetsgrupp bestående av Britta Dafgård, Catharina Dehman och Lars-Erik Ejdebäck. Alla medlemmar och lokalavdelningar är välkomna att lämna synpunkter på förslaget. Efter denna remissomgång kommer styrelsen att sammanställa alla synpunkter och diskutera dem med arbetsgruppen. Styrelsen kommer därefter att utarbeta ett förslag och överlämna det till årsmötet för beslut. De synpunkter som har inkommit kommer givetvis att redovisas i anslutning till detta. Jag inser att alla kanske inte tycker att det är ett bra förslag. Framför det då, under civiliserade former.

Inför årsmötet ska valberedningen ta fram ett förslag till styrelse. Det är Jane Jarefors som är sammankallande. Synpunkter och förslag kan lämnas till Jane på adressen val@cockerklubben.com. Vi behöver alla goda krafter för att kunna göra klubben bättre och starkare.

Glöm inte heller att värva nya medlemmar till klubben!
Ha en fortsatt trevlig höst!

Ordförande Lennart